Scheidend huisarts haalt 4228 euro op voor ALS

Tijdens haar afscheidsreceptie en afscheidsfeest vorige maand heeft scheidend huisarts Ine Jeukens uit Westervoort in totaal 4228 euro opgehaald voor de Stichting ALS Nederland. Vorige week overhandigde ze de cheque aan Marlies van Eunen van de stichting (links op de foto).

"Echt geweldig, wat een mooi bedrag!" Ine Jeukens is verheugd dat haar initiatief op zoveel kon rekenen. Ze koos als goede doel voor de Stichting ALS, omdat haar man in maart 2016 aan deze ziekte overleed. Ine Jeukens: "Het geld gaat naar onderzoek. Laten we hopen dat het ooit lukt ALS de wereld uit te krijgen. Ik wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd zeer hartelijk bedanken. Ook voor de cadeaus bij mijn afscheid."

Van verveling is enkele weken na haar pensionering nog geen sprake bij de 66-jarige voormalig huisarts, die liefst 38 jaar werkzaam was in Westervoort. Ine Jeukens: "Ik zit nog in de vakantiemodus en ben met van alles en nog wat bezig. Mijn spullen opruimen en ordenen bijvoorbeeld en vandaag ook met het aansluiten van een printer op mijn computer. Daar is toch gauw een paar uur in gaan zitten."

De komende weken gaat ze in ieder geval nog skiën en, als geboren Maastrichtse, carnaval vieren. "Daar ga ik me heerlijk in onder dompelen. Voor ik weer bovenkom ben ik waarschijnlijk een week verder. Dat kan nu allemaal."

Meer berichten