Mindful Walk in Westervoort
Mindful Walk in Westervoort (Foto: Angelique Appelo)

Mindful Walk in Westervoort

Nieuw in Westervoort: de 5-weekse cursus Mindful Walk!

Wil jij het actief wandelen ( weer) oppakken maar vooral op een ontspannen, gezonde manier? Ben je benieuwd hoe je de ademhaling voor jou kunt laten werken en meer ontspannen wandelen? Bij Mindful Walk gaat het vooral om vanuit het HarTlopen. Bewust van je houding, ademhaling, lichaam en omgeving. Mindful Walk is niet prestatiegericht. Het gaat erom dat je mede door middel van neusademhaling bewuster leert genieten van het wandelen, goed afgestemd op jouw mogelijkheden. Bewegen, met als resultaat, minder stress, meer energie!

Elke training richt zich op een specifiek thema. Aan de hand van diverse oefeningen ervaar je wat dit jou brengt. Na afsluiting van de cursus is jouw denkbeeldige rugzak gevuld met tools die je kunt toepassen in jouw eigen wandelingen.

Ga jij in 2018 voor meer plezier, ontspanning en een (nog) gezondere leefstijl? De eerste cursus start maandag 5 februari om 9.00 uur in het Horsterpark.

Aanmelden kan via www. mindfulrun.nl/westervoort of via mindfulrunwestervoort@gmail.com of volg mij op Facebook: Mindful Run Westervoort. Wil je nog meer informatie? Neem contact op met Angelique Appelo 06-40510887.

Meer berichten