Wielerliefhebbers kunnen op Papendal op 11 maart racefietsen en mountainbikes van fietsspecialist Mantel testen.
Wielerliefhebbers kunnen op Papendal op 11 maart racefietsen en mountainbikes van fietsspecialist Mantel testen. (Foto: Mantel Tweewielers)

Test meer dan 100 fietsen bij Mantel Testride op Papendal

Arnhem - Ffietsspecialist Mantel houdt op zondag 11 maart de Mantel Testride bij Sportcentrum Papendal.

Op een uitdagend off-road parcours (4 km) en een verkeersvrije ronde op strak asfalt (2 km) kun je van 10.00 tot 15.00 uur uitgebreid aan de bak om bikes van A-merken als BMC, Bulls, Cube, Giant, LIV, Scott, Sensa en Trek te testen. Van high-end hardtails en full-suspensions tot de lichtste carbon racefietsen. Zit jouw droomfiets ertussen?

Schrijf je vóór 1 maart in om te zorgen dat je erbij bent! Er zijn slechts 200 deelnameplekken beschikbaar. Van te voren je droombike reserveren is niet mogelijk, maar gelukkig heb je de hele dag de tijd om verschillende fietsen uit te proberen. Tussendoor kun je genieten van een uitgebreide lunch om weer voldoende energie te tanken om nog een aantal rondes te maken in de middag.


Inschrijven

Enthousiast geworden om deel te nemen aan de Mantel Testride? Schrijf je dan in via www.mantel.com/testride. De kosten voor een hele dag testplezier zijn €20. Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in.

Inbegrepen bij je inschrijving:

- Uitgebreide lunch en koffie/thee
- Hulp bij het afstellen van je fiets door professionals (o.a voorvork en demper bij MTB)
- Kleedruimte
- Gratis parkeren
- Twee uitgepijlde testrondes

Meer berichten