Bioscoop in Dorpshuis Groessen: Film Leven in de Liemers

Op zondag 4 februari 2018 kunt u herinneringen ophalen aan uw schooltijd. De film: ‘Leven in de Liemers, scholen van vroeger in Groessen’ wordt dan vertoond in Dorpshuis Groessen. Kinderen van de Joannesschool interviewden bekende Groessenaren over hun tijd op de meisjes- jongens- tuinbouw- en Joannesschool. De interviews worden geïllustreerd door oude foto’s en andere beelden. Het belooft een gezellige middag te worden waarin u even terug gaat in de tijd.

Groot succes

Eerder werd de film met groot succes vertoond aan de leden van Seniorensociëteit Groessen. De middag in het Dorpshuis is een mooie kans om kennis te maken met deze film of om hem nog eens te zien en wat uitgebreider herinneringen op te halen onder het genot van een drankje.

Oud beeldmateriaal

Heeft u oude foto’s of films over Groessen? Laat het het projectteam (Petra Bloemberg, Ruud Derksen, Hans Knuiman, Gemma Tiedink-Koning) dan weten. Zij zijn aanwezig tijdens de filmmiddag en kunnen u ook meer vertellen over andere thema’s waar zij in samenwerking met onder meer Joannesschool en de Historische Kring DGL aan werken. U kunt een DVD van de film bestellen.

De filmmiddag op zondag 4 februari begint om 14.00 u. De entree bedraagt € 5,00, inclusief een kopje koffie met iets lekkers. Kaarten kunt u reserveren bij Gemma Tiedink-Koning per email via gemmakoning@hotmail.com of telefonisch via t 06-28184483

Meer berichten