De vergunning voor het Sylvesterfeest van deze jaarwisseling is al op 2 januari aangevraagd.
De vergunning voor het Sylvesterfeest van deze jaarwisseling is al op 2 januari aangevraagd.

Groot nieuwjaarsfeest in horeca-paviljoen ijsbaan

Het nieuwe jaar feestend beginnen. Dat kan in het horeca-paviljoen van de GABA-ijsbaan in het centrum van Duiven. De Sylvester-party begint op oudejaarsavond om 20.30 uur en duurt tot 02.00 uur in de nieuwjaarsnacht.

De plannen waren er al langer, maar tot twee keer toe kwam de noodzakelijke vergunning niet door. De gemeente gaf aan meer tijd nodig te hebben om over de aanvraag te beslissen. "Daarom hebben we de vergunning voor het feest van deze jaarwisseling al op 2 januari aangevraagd", glimlacht Rob Vissers van de ijsbaan. "En we hebben hem binnen!"

Inmiddels is ook al de helft van de beschikbare 200 kaarten verkocht. Vissers heeft goede hoop dat er deze week nog flink wat bij komen. "We hebben een band, er kan gedanst worden, we hebben oliebollen en hapjes, en dat alles in de sfeervolle omgeving van het horeca-paviljoen. Het flexibele meubilair maakt het mogelijk een gezellige sfeer te creëren, ook als we niet alle kaarten verkopen. En aan het eind kan iedereen gewoon lopend of op de fiets naar huis. Dat is het voordeel van een feest in je eigen dorp." Ouders kunnen hun kinderen meenemen. Rob Vissers: "De ijsbaan is de hele avond open voor kinderen van gasten."

Kaarten kosten 25 euro. Bestellen via email: aanmelden@sylvesteronice.nl. Meer informatie bij Monique Teunissen van Tanning & Beauty Lounge aan de Elshofstraat 9, telefoon 0316 285 986.

Meer berichten