Geheugentraining en muziek bij Inloophuis De Herberg

Algemeen

WESTERVOORT- Op dinsdag 14 mei van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Inloophuis De Herberg een geheugentraining. Inwoners van Westervoort kunnen kosteloos aan deze training meedoen. 

Bij de geheugentraining wordt het brein getraind en leren deelnemers slimme handigheden om dingen te onthouden. Op donderdag 13 juni is er daarnaast muziek bij het inloophuis. Van 14.15 tot 15.15 uur zijn Roel Kersten en Robin Thuss van De Gouden Herinnering aanwezig. Zij zullen een fijn akoestisch optreden verzorgen. Bij dit optreden zijn ook leerlingen van het Candea College aanwezig in het kader van Maatschappelijke Diensttijd.

Voor beide activiteiten geldt dat een vrijwillige bijdrage welkom is. Aanmelden voor de geheugentraining en de muziek kan via mail naar info@inloophuisdeherberg.nl of door even binnen te lopen tijdens openingstijden en aan te melden bij de gastvrouwen.

De activiteiten vinden plaats op de tijdelijke locatie van het inloophuis in de kantine van Voetbalclub AVW’66, Brouwerslaan 4 in Westervoort.