Milan Vrij, Duncan Bijenveld en Sophie Scholten hadden de primeur
Milan Vrij, Duncan Bijenveld en Sophie Scholten hadden de primeur

Podcast ‘Kletskoppen’ van start gegaan

Algemeen

DUIVEN - Jongerenorganisatie HOPE XXL heeft een nieuwe podcast gelanceerd die luistert naar de naam ‘Kletskoppen’. 

Jochem van Gelder, Nederlands bekendste kindervriend en voormalig presentator van het populaire tv-programma ‘Praatjesmakers’, gaat in gesprek met kinderen tussen de zeven en tien jaar oud. Hij praat met hen over geluk, hun grote dromen en hun unieke visie op een betere wereld. De kinderen delen met Jochem persoonlijke verhalen en mooie, vrolijke maar ook droevige momenten uit hun jonge leven.

In elke aflevering ontvangt Jochem drie jonge gasten op de ronde ‘Kletskoppen’-bank. De uitzendingen, die ongeveer dertig minuten duren, worden om de week op zondag om 10:00 uur uitgezonden. De opnames vinden plaats in de studio van Podcast of HOPE te Duiven. Door het gebruik van maar liefst zeven camera’s wordt de kijker maximaal betrokken bij de opname.

Op 31 maart om 10:00 uur ging de eerste uitzending live. Milan Vrij uit Zetten, Duncan Bijenveld uit IJmuiden en Sophie Scholten uit Didam waren de eerste gasten.
De uitzendingen zijn te bekijken op kletskoppen.tv, YouTube, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere bekende podcastkanalen.