Een elftalfoto van SC Westervoort met onder meer Simone Kemper-Geurts, Wim Stevens, Ronny Arends, Edwin Peters, Ramses Messing en Marc Walravens
Een elftalfoto van SC Westervoort met onder meer Simone Kemper-Geurts, Wim Stevens, Ronny Arends, Edwin Peters, Ramses Messing en Marc Walravens

Nieuwe expositie schoolfoto’s en sportteamfoto’s Westervoort

Algemeen

WESTERVOORT - Met jouw team spelen in de volleybalcompetitie of in het jongens/meisjes team van de korfbal. Met jouw dansgroep een uitvoering voorbereiden want ook dat is sport. Alle sporten mogen langskomen tijdens de nieuwe nieuwe expositie teamfoto’s van samensteller Frans Brink in winkelcentrum de Wyborgh. Teamfoto’s van elke leeftijd maakt het nog leuker. Het moet een mix worden van oude teamfoto’s van de sport uit de vorige eeuw tot de teamfoto van de deelname aan het schoolvoetbal van afgelopen jaar.

Sinds de exposities van ansichtkaarten van oud-Westervoort en oud-Arnhem kwam de geboren Arnhemmer op het idee om ook te gaan exposeren met ander beeldmateriaal dan ansichtkaarten/foto’s van Oud-Westervoort. Eerst werd een opstart gemaakt met oude foto’s van de Westervoortse kermis en later volgde ook de jaarlijkse expositie van de carnaval in het Doldorp. Na de Biddle-expositie in het leegstaande pand t.o. de Lidl op het Dorpsplein volgde het idee om een expositie te maken van klassenfoto’s van de Westervoortse scholen. Eerst nog in het leegstaande pand tegenover de Lidl en sinds augustus j.l. in de passage van Winkelcentrum de Wyborgh.
Vanaf deze week gaat de carnavalsexpositie plaatsmaken voor een derde vervolg van de expositie van schoolfoto’s. Opnieuw zijn ongeveer tachtig oude klassenfoto’s te bezichtigen uit de schoolperiode van Westervoort in de passage van de Wyborgh. Na diverse oproepen voor oud beeldmateriaal van oud-Westervoort, de kermis, carnaval en de schoolfoto’s vraagt Frans Brink nu dus in bruikleen teamfoto’s van de sport uit Westervoort, overigens zijn de eerdere onderwerpen ook nog steeds welkom. Graag afgeven bij GIGO op het Dorpsplein: na een paar dagen ontvangt u de foto’s weer retour of tel. 06-40956169 van Frans Brink.

Gerda, Jan en Ans Ubbing