Marco van Zuijlen in vierde editie van luistercafé

Algemeen

WESTERVOORT - Luistercafé ’t Hoort in Westervoort beleeft op 29 februari al weer zijn vierde aflevering. 

Er treden dan weer nieuwe dichters op, geflankeerd door de gastheer-poëten Herman Delwig en Humphrey Ottenhof. Dit keer komt ook een schrijver aan bod, Marco van Zuijlen uit Westervoort. Deze auteur heeft na zijn debuut ‘De onvergetelijke kus’ ook al weer een tweede roman gepubliceerd. Hij zal worden geïnterviewd en vertellen over zijn boeken.
De muzikale noot komt van Martine Fleming. Zij schrijft en zingt haar eigen liedjes. Martine: “Elk nummer start vanuit inspiratie. Met een song vertel je steeds korte verhalen en het zegt meer dan alleen woorden. Er is muziek voor elk mens, voor elke emotie, dat maakt het voor mij zo mooi.” Haar nieuwste song heet “We are all the same.”
Elke laatste donderdagavond van de maand krijgen schrijvende, dichtende, musicerende en kunstzinnige Westervoorters een podium in ‘Luistercafé ‘t hoort in Westervoort.’ Het Luistercafé wordt dit keer gehouden in het Trefcentrum, Dorpstraat 102. Aanvang 20.00 u, zaal open 19.30 u, de entree gratis, een bijdrage wordt op prijs gesteld.