Het team van Thuisin Pelgrim
Het team van Thuisin Pelgrim

Maak een gratis afspraak voor restyling van jouw interieur bij Thuisin Pelgrim

Algemeen

WESTERVOORT- Op zoek naar de nieuwste woontrends? Uitgekeken op je interieur? Tijd voor een andere indeling? Kom op 17 en 18 november tijdens de open dagen naar de up-to-date showrooms van Thuisin Pelgrim, Ambacht 1 in Westervoort en Aanhuis.nl, Bakkerstraat 12B in Arnhem.

“Behang, verf, wandpanelen, raamdecoratie, kasten op maat en vloeren, wij hebben alles in huis om jouw droominterieur te realiseren”, laat eigenaar Maurits Pelgrim weten. Van advies tot meten, leggen en montage. Iedere dag zetten twintig vakmensen binnen zijn bedrijf zich in om de woonwensen van klanten te vertalen in maatwerk. Met oog voor ieders leven, woonwensen en persoonlijke smaak. 

Het talentvolle en ervaren team van interieurontwerpers staat op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur klaar om je te vergezellen op jouw creatieve reis naar het huis van je dromen. Met een gratis afspraak van 30 minuten krijg je toegang tot een schat aan inzichten en ideeën om je interieur te restylen en nieuw leven in te blazen. Maak een afspraak voor Westervoort via winkel@pelgrimbv.nl of telefoon 026-3118348; voor Arnhem via telefoon 026-3033855.

Of grijp je kans uit duizenden voor een meet & greet met vtwonen-stylist Eva van de Ven. Op vrijdag 17 november is ze aanwezig bij Aanhuis.nl in Arnhem. Een dag later, op zaterdag 18 november is ze present bij Thuisin Pelgrim in Westervoort.

Wat moet je daarvoor doen? Voor Arnhem: ga naar de site https://aanhuis.nl/winkels/aanhuis-arnhem. Voor Westervoort: mail naar winkel@pelgrim.nl

Eva van de Ven is op 18 november voor advies aanwezig in Westervoort (Foto: Esther Eva Photography)