Afbeelding

Boetseren/keramiek bij Kreatieve Kring Westervoort

Algemeen

Is een cursus boetseren/keramische vormgeving iets voor u? Dan bent u bij de Kreatieve Kring aan het juiste adres! Wij bieden meerdere cursussen boetseren/keramiek aan, die in de week van 18 september van start gaan. Bij de cursussen van dinsdagavond 19.30-22.00 uur en donderdagochtend 9.30-12.00 uur zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden is nog mogelijk.

U kunt kennismaken met boetseren en zult ontdekken wat de talrijke mogelijkheden daarvan zijn. Uw ervaren docente begeleidt u bij het aanleren van boetseertechnieken en het proces van vormen maken met klei, het bakken en glazuren. Het creatief bezig zijn geeft veel plezier en is een mooie hobby.

De cursussen worden verzorgd in de atelierruimte van de Kreatieve Kring in Kulturhus De Nieuwhof in Westervoort. De Nieuwhof is goed toegankelijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659, of kijk op de website www.kreatievekringwestervoort.nl.