Het is E-Bike Opstagdag bij De Lorijn op Tweede Pinksterdag
Het is E-Bike Opstagdag bij De Lorijn op Tweede Pinksterdag

Fiets er eens uit op Tweede Pinksterdag

Algemeen

BABBERICH - Wanneer de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt is 2e Pinksterdag een uitgesproken dag om er op uit te trekken.

Wat is dan mooier om op de fiets over de Liemerse landwegen te rijden en van de ongerepte natuur te genieten? Wanneer uw oude stalen ros niet meer zo geweldig presteert is het mogelijk tijd voor een nieuwe. Het komt dan goed uit dat De Lorijn Tweewielers op 2e Pinksterdag een E-bike Opstapdag organiseert en de nieuwste modellen elektrische fietsen toont. Geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om een vrijblijvende proefrit te maken op alle aanwezige topmerken en modellen.

Als E-bike expert kent het ervaren team van De Lorijn Tweewielers alle functies van deze fietsen. Alle prestaties en mogelijkheden van de hedendaagse e-bikes zullen worden toegelicht, zodat de fiets aan de verwachtingen van de klant zal voldoen. Wanneer deze een keuze heeft gemaakt, dan trakteert De Lorijn Tweewielers de nieuwe eigenaar op een interessante aanbieding.

Op 2e Pinksterdag 29 mei ontvangt De Lorijn Tweewielers u graag tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Dorpstraat 22 in Babberich. De koffie staat klaar.

De Lorijn Tweewielers
Dorpstraat 22
Babberich
tel. (0316) 242836
www.delorijntweewielers.nl