Afbeelding

Nieuwe Kunstwerk! brochure: prachtige theatervoorstellingen en een groot aanbod aan muzieklessen, cursussen en workshops

Algemeen

Vanaf woensdag 17 mei is de nieuwe Kunstwerk! brochure uit. Naast prachtige theatervoorstellingen vind je hier een groot aanbod aan muzieklessen, cursussen en workshops.

De Kunstwerk! brochure is gratis af te halen op alle locaties van Kunstwerk! In de bibliotheken in de Liemers, de Turmac Cultuurfabriek en Het Musiater in Zevenaar. De voorstellingen staan nu al online op www.liemerskunstwerk.nl.

Bestel je liever niet online? Geen probleem! Op maandag 22 mei organiseert Kunstwerk! een speciale bestelavond in Het Musiater in ZevenaarVanaf 18.30 uur zitten diverse medewerkers klaar om te helpen met het bestellen van toegangskaarten.

Bestelavond

Tijdens de bestelavond op maandag 22 mei kan je tussen 18.30 en 20.30 uur binnenlopen in Het Musiater om kaarten voor de gewenste voorstellingen aan te kopen. Je krijgt na betaling direct de toegangskaarten mee naar huis. Mocht je even moeten wachten, staat er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers voor je klaar.

Highlights voorstellingen

Zoals je van Kunstwerk! gewend bent, staat de programmering weer als een huis. Bekende cabaretiers zoals onder andere TisjeboyJay, Hans Dorresteijn, Pieter Derks, Javier Guzman, Martijn Koning, Richard Groenendijk komen weer naar Het Musiater. Maar ook prachtige muziekproducties van onder andere Jamai, Leoni Jansen, Evergreen top 1000, The Beatles Revival en Touch of Toto. Speciaal voor de jeugd zijn er voorstellingen zoals Bumba, Peppa Pig, en Ernst en Bobbie en de rest. Tjitske Reidinga komt met een try out van haar voorstelling Portret en Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman schitteren in “Wat mijn man niet weet”. Kortom er zit voor iedereen wel een theatervoorstelling bij!

Highlights cursussen

Kunstwerk! staat voor kunst, cultuur en kennis. Laat je inspireren door alle creativiteit en vergroot je vaardigheden. Voor de jeugd is er de Reptielenshow bij de NME of Kunstwerkatelier Young Artists. Nieuw is de cursus Podcast maken voor iedereen vanaf 16 jaar. Maar wellicht is Mindfulness meer iets voor jou! Je digitale vaardigheden kun je vergroten bij diverse cursussen zoals Klik& Tic, of Digivitaler. Altijd al een instrument willen leren bespelen? Pak je kans, want bij Kunstwerk! heb je keuze uit meer dan twintig instrumenten.

Dit is nog lang niet alles, het complete aanbod is terug te vinden in de nieuwe Kunstwerk! brochure en op de geheel vernieuwde website www.liemerskunstwerk.nl.