Feest na afloop!

Sc Westervoort pakt tweede periodetitel

Algemeen

WESTERVOORT - Het sprookje van SC Westervoort blijft voortduren. Na het kampioenschap van vorig jaar in de vierde klasse pakten de mannen van trainer Wim Bleijenberg afgelopen zondag de tweede periodetitel in 3B na een klinkende overwinning op Concordia W: 5-0.

Deelname aan de play-offs voor promotie is nu al zeker, al zit er misschien meer in het vat. Rookbommen, vuurwerk, veel toeschouwers. In een zeer sfeervolle ambiance maakte SC Westervoort de verwachtingen helemaal waar. Al had de ploeg geluk dat een inzet van de gasten na vijf minuten buiten bereik van doelman Ronnie Sessink op de paal belandde. SC Westervoort bleek een stuk effectiever. Na een kwartier stond er al 2-0 op het scorebord na doelpunten van Emanuel Richardson en laatste man Gerard Smink. Christiaan van Grieken en Ugur Cakir verdubbelden voor rust de score, waardoor de tweede helft eigenlijk een wedstrijd des keizers baard werd. De gasten raakten kort voor tijd nog wel de lat, maar het was invaller Brian Baaijens die na een pass van Tycho Kaak, de andere invaller, beheerst de 5-0 binnentikte. Aanstaande zondag is er opnieuw een thuiswedstrijd. De tegenstander is Pax, aanvang 14.00 uur.