Ilse en Michiel de Warle: "Bewegen is zo belangrijk"
Ilse en Michiel de Warle: "Bewegen is zo belangrijk"

Lang leve de Lentemarkt bij Liemers Fietsen

Algemeen

DUIVEN – Het is opnieuw groot feest bij Liemers Fietsen. Hét fietswalhalla van de regio houdt op zondag 19 maart een Lentemarkt. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen die van zon, fietsen en gezelligheid houdt welkom op ’t Holland 63.

“De lente komt eraan, je merkt dat mensen weer zin hebben om er op uit te gaan. Deze Lentemarkt is een mooi uitje voor het hele gezin. Op ons terrein staan meer dan dertig standhouders en enkele foodtrucks met verschillende soorten koopwaar. Van kleding en sieraden tot culinaire hoogstandjes”, vertellen Michiel en Ilse de Warle van de fietsenspeciaalzaak. Voor een paar kramen zoeken ze nog standhouders. “Wie interesse heeft, mag bellen.”
Natuurlijk valt er op deze zondag ook op fietsgebied van alles te beleven. Ilse: “Het is ook E-bike Opstapdag. Wie op zoek is naar een goede, passende e-bike kan het verschil ervaren tussen de verschillende merken. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden over actieradius, de ondersteuning, de rij-eigenschappen en het fietscomfort.”
Liemers Fietsen heeft een breed assortiment fietsen in huis in alle categorieën: naast e-bikes, ook stadsfietsen, bakfietsen, mountainbikes, speed pedelecs, racefietsen en kinderfietsen. De fietsen voor alledaags gebruik zijn gesegmenteerd op merk. Merken als Qwic, Sparta, Koga, Batavus, Cannondale, RIH, Stromer en Cube hebben ieder hun eigen ruimte binnen de ruim opgezette, sfeervolle winkel. “Daarnaast hebben we een prachtige serie fietsen van VanRaam in huis voor senioren en mensen die minder mobiel zijn”, verklapt Ilse. “Niet voor niets staat er op onze gevel mobiliteitscentrum. Bewegen is zo belangrijk. Met een aangepaste fiets kun je tot op hoge leeftijd actief blijven.”

Mobiliteitscentrum Liemers Fietsen
‘t Holland 63, Duiven
0316 261337
www.liemersfietsen.nl.