Sc Westervoort slaat slag na verlies VVO

Algemeen

WESTERVOORT - SC Westervoort vierde afgelopen weekend dubbel feest. Zelf wonnen de mannen van Wim Bleijenberg met  3-1 van HC’03, terwijl koploper VVO in Doetinchem verrassend met 2-1 onderuit ging tegen Viod. SC Westervoort is nu de trotse lijstaanvoerder met 27 punten uit dertien duels. Martijn Klein Holte nam de openingstreffer voor zijn rekening. Na rust maakte Tycho Kaak 2-0 en scoorde HC’03 tegen. Emmanuel Richardson schoot de bevrijdende 3-1 in de touwen. In dezelfde klasse miste DVV de aansluiting door een ruime nederlaag tegen VDZ. Daar zag het in de rust nog niet naar uit. Beide teams gingen halverwege met 1-1 de kleedkamer in met Niels Mattijssen als Duivense doelpuntenmaker. Bryan Stark tikte de 2-1 binnen door goed voor zijn man te komen. Daarna bleek VDZ zeer trefzeker. De ploeg strafte fouten in de Duivense verdediging vakkundig af, 2-5. Ook Loo trok aan het kortste eind in de vierde klasse D. Met 1-3 bleek GSV´38 een maatje te groot.