Piepschuim
Piepschuim

December feestmaand in Het Musiater

Algemeen

Het Musiater is ook in de decembermaand het podium voor vele mooie, lachwekkende en meeslepende voorstellingen. 

In een sfeervolle ambiance wordt er afgetrapt met de hilarische cabaretvoorstelling van Johan Goossens om je vervolgens onder te dompelen in het feest van de Sinterklaas Sing Along op zaterdag 3 december. De heren van Piepschuim nemen je op vrijdag 9 december mee in een muzikaal cabaret van formaat. Op zondag 11 december maken meer dan 100 kinderen een magische kerstshow voor de hele familie. Op zaterdag 17 december is het muzikaal thuiskomen met de heren van The Dashboard Danglers. Maak je avondje uit compleet met een VIP arrangement met hapjes en drankjes. Onbezorgd genieten in Het Musiater! Verzeker jezelf van de beste stoelen en bestel snel toegangskaarten voor deze en al de andere voorstellingen via www.liemerskunstwerk.nl.

Johan Goossens
Kleine Pijntjes

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij gaat zitten en geniet hij stiekem van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes. Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering zorgt hij ervoor dat je jouw eigen pijntjes een avond vergeet.

Vrijdag 2 december 2022, Het Musiater – Warempel zaal
Aanvang: 20.15 uur, prijs: €20,- inclusief pauzedrankje

Piepschuim
Buiten de Lijntjes

Buiten de Lijntjes is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal waarvan je zult huilen van het lachen, en lachen van het huilen, en een sprankje hoop. Misschien.
De voorstelling is gemaakt in samenwerking met journalisten, dwarsdenkers, activisten en klimaatwetenschappers als Heleen de Coninck (hoofdauteur van IPCC-rapport) en Margot Ribberink. Buiten de Lijntjes biedt een zware boodschap verpakt in het lichtste materiaal denkbaar: Piepschuim

Vrijdag 9 december 2022
Het Musiater – Warempel zaal
Aanvang: 20.15 uur
prijs: €19,25
inclusief pauzedrankje

The Dashboard Danglers
Take me home

Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na 14 jaar volle zalen met de Dutch Eagles, vond hij het tijd voor iets nieuws. The Dashboard Danglers is geboren uit liefde voor het betere country-lied met meerstemmige vocalen. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen! “Een avond The Dashboard Danglers voelt als muzikaal thuiskomen!”

Zaterdag 17 december 2022, Het Musiater - Warempel zaal.
Aanvang: 20.15 uur, prijs € 27,50 inclusief pauzedrankje
VIP arrangement
Wil je het bezoek aan Het Musiater nét iets specialer maken? Denk dan aan een VIP of VIP Bubbels arrangement. Dit kan je cadeau geven en uiteraard mag je deze ook lekker voor jezelf bijboeken.
Alles rond het theaterbezoek wordt verzorgd. Bij binnenkomst hoef je niet in de rij te staan en kan de voorpret echt beginnen met een heerlijk kopje koffie met bonbons aan een gereserveerde tafel. In de pauze staat een drankje naar keuze met notenmix voor je klaar. Na de voorstelling geniet je van een drankje en bittergarnituur. Voor de liefhebbers is er ook het VIP Bubbels arrangement, waarbij na de voorstelling een glas Prosecco geschonken wordt. Proost op onbezorgd genieten!

The Dashboard Danglers (Foto: Bullet-Ray Photography)