Foto: Maarten Strik
Foto: Maarten Strik

Overdekte Winterfair bij GroenRijk Zevenaar

Algemeen

ZEVENAAR - GroenRijk Zevenaar verzorgt op 19 en 20 november voor de 11e keer een winterfair. Op deze sfeervolle winterfair zijn meer dan 50 kramen te vinden met een gevarieerd aanbod van onder meer kunstenaars en creatieve ondernemers uit de regio. Van ambachtelijke producten, kunst tot sieraden en verzorgings- en schoonmaakproducten, het is allemaal op de winterfair te vinden. Veel hiervan is uniek en handgemaakt! 

Daarnaast worden er verschillende demonstraties verzorgd. Niels Brouwers laat zondag zien hoe je van een boomstam een prachtig houtsculptuur maakt en Weber verzorgt op zaterdag een (winter)barbecue demonstratie met onder andere vlees van Arnhem Angus. 

Laat je ook inspireren in het tuincentrum dat al is omgetoverd tot kerstshow en in de landwinkel kunnen delicatessen worden geproefd. Tussendoor kun je op het gezellige terras genieten van een hapje en een drankje én van optredens en muziek verzorgd door de Platenbus. 

Stichting Opkikker komt langs om aandacht en bekendheid te vragen voor hun stichting. Zij zetten zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Je kunt de stichting onder meer steunen door je oude mobieltje bij hen in te leveren. Op de winterfair verzorgen ze leuke activiteiten voor kinderen. 

Genoeg redenen voor jong en oud om op 19 en/of 20 november tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op de winterfair van GroenRijk Zevenaar. Entree en parkeren gratis.

GroenRijk Zevenaar, Pannerdenseweg 8A, Zevenaar, tel. 0316 - 333 538, www.groenrijkzevenaar.nl.