Meld je aan voor de cursus
Meld je aan voor de cursus

Cursus bloemschikken bij Groei & Bloei de Liemers

Algemeen

LIEMERS - Op 7 september gaat Groei & Bloei afdeling Liemers weer van start met een bloemschikcursus. De cursus wordt gehouden in verenigingsgebouw ‘Ons Huis’ in Zevenaar.

Word je ook blij van bloemen en wil jij vijf keer per seizoen trots thuis van je eigen bloemstuk genieten? Nog nooit gedaan? Of al ervaren? Tijdens vijf lesavonden, op woensdagen in september, oktober, november, januari en mei, van 19.30 tot 21.30 uur ga je aan de hand van een thema en onder deskundige leiding van onze bloemschikdocenten Dayenne Weenk en Annet Wouters aan de slag. “We werken volgens een rooster met steeds wisselende technieken en thema’s passend bij de seizoenen. Je krijgt tips en adviezen, maar je bedenkt zelf je bloemstuk en brengt hiervoor zelf je bloemen en ondergronden mee. Bij de thema’s kun je denken aan: iets met houten schijven, een aangeklede bol 2.0, een alternatieve kerstboom, bollen en knollen en nog veel meer.”
In het nieuwe cursusjaar is er nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers. Interesse? De kosten voor lessen bedragen € 55,- voor leden van Groei & Bloei, € 65,- voor niet-leden. De kosten zijn incl. 1 kop koffie of thee. Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen aan info@liemers.groei.nl of te bellen met een van de docentes op 06-29 37 26 73 (Annet) of 06-19 14 84 44 (Dayenne).

Kerst- en paasworkshop

Naast deze avonden organiseert Groei & Bloei een kerstworkshop in december en een paasworkshop in april. Meer informatie volgt later.