"Subtop vierde klasse zou een mooi doel zijn"
"Subtop vierde klasse zou een mooi doel zijn"

Speler van de week: Sven Messing (SC Rijnland)

Algemeen

Naam: Sven Messing
Club: SC Rijnland
Geboortedatum: 29-02-1992

1.  Club en positie: 

Ik speel al bij SC Rijnland vanaf mijn zesde levensjaar. Dit is mijn derde seizoen in het eerste van de club. Ik heb in de jongste jeugd nog wel eens in de spits gespeeld, maar vanaf de D-pupillen op het middenveld.

2.  Gezin:

Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders, broertjes en zusje in Lobith.

3.  Beroep/studie:

Ik ben nu bezig aan mijn tweede schooljaar als student notarieel recht aan de Radboud Universiteit. Op zaterdagen ben ik werkzaam als bunkermedewerker bij Slurink in Tolkamer.

4.  Favoriete club en voetballer:

Mijn favoriete voetbalclub is uiteraard Feyenoord. Veelal probeer ik de wedstrijden te bewonderen, maar vaak is dit lastig, aangezien ze vaak op zondag spelen en wij ook. Dus de wedstrijden moet ik vaak terugkijken, wat ook geen probleem is. Mijn favoriete voetballer toen ik klein was: Roy Makaay. Van de voetballers die momenteel nog spelen: Luis Sinisterra. De frivole acties van deze speler spreken mij wel aan.

5.  Lastigste tegenstander: 

Uit de afgelopen derby’s kan ik wel concluderen dat dit vaak lastige wedstrijden zijn. Een derby is een wedstrijd ansich. Tevens was FC Bergh in de beker een hele lastige tegenstander dit seizoen.

6.  Hobby’s:

Mijn hobby is voornamelijk voetbal. Daarnaast vind ik het ook leuk om te gaan vissen in mijn vrije tijd. Op stap gaan met vrienden is ook een bezigheid wat ik leuk vind om te doen.

7.  Grootste ergernis:

Mijn grootste ergernis is dat mensen in de wedstrijd de kantjes er vanaf lopen. Gelukkig geeft iedereen in ons team tijdens de wedstrijden de volle 100%.

8. Favoriete muziek:

Op het gebied van muziek ben ik snel tevreden. Meestal luisteren we in de kleedkamer voor de wedstrijd hardstyle. Maar mijn voorkeur ligt wel bij volksmuziek. Ook kan ik genieten van oude Nederlandse/Duitse klassiekers.

9.  Hoogtepunt en dieptepunt in je voetballeven:

Mijn hoogtepunt is het kampioenschap met Rijnland 1 afgelopen seizoen. Na tientallen jaren is Rijnland weer kampioen geworden, en het is mooi daar onderdeel van geweest te zijn. 
Het dieptepunt is mijn voetballeven is toch wel mijn hamstringblessure geweest, maar gelukkig gaat het nu goed.
10. Vakantie:
Het liefst ga ik op skivakantie. Met vrienden naar een zonnige bestemming vind ik ook geweldig. Uitgaan, zonnen, drankjes en relaxen zijn dan wel de activiteiten die wij verrichten. Aankomende zomer gaan we naar Kos.

11.  Droom voor de toekomst:

In de toekomst hoop ik lang gezond te blijven, en nog een aantal jaren met plezier te voetballen. Nu we het kampioenschap behaald hebben in de vijfde klasse, zou subtop vierde klasse wel een mooi doel zijn!