Afbeelding

E-bike Testdagen Huyser Fietsen bij Xycleservice

Algemeen

DOESBURG - Aankomend weekend worden er bij Xycleservice in Doesburg, E-bike testdagen georganiseerd in samenwerking met Huyser Fietsen. Het merk Huyser is een jonge en frisse Nederlandse fietsen fabrikant die zich alléén richt op de elektrische markt en kenmerkt zich in een prachtige afwerking, kleurstellingen en zeer stabiele rijeigenschappen. Geïntegreerde accu of op de bagagedrager, Beltdrive/riem aandrijving, Enviolo TR traploos schakelen, superlicht fietsen, ook zonder ondersteuning, GPS chip, Huyser heeft het!

Xycleservice is al ruim 15 jaar gevestigd in Doesburg en gespecialiseerd in elektrische fietsen/e-bikes van zeer uitéénlopende merken, waaronder Huyser.

Tijdens deze testdagen kunt u alle beschikbare modellen en kleuren van Huyser bezichtigen en natuurlijk zelf uitproberen doormiddel van een proefrit.
Uiteraard is het ook mogelijk om op de andere e-bike merken die bij Xycleservice worden aangeboden, een proefrit te maken en hierover informatie in te winnen.

Ook de ruime collectie gebruikte elektrische fietsen, staan klaar voor een proefrit.

U bent welkom bij de Xycleservice testdagen op vrijdag 13 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur!
Het adres is Xycleservice, Leigraafseweg 33-F te Doesburg.
Voor informatie kijk dan op www.xycleservice.nl of bel 0313-412727