Het  team bij elkaar
Het team bij elkaar

Enkele verkiezingspunten van Team CDA Westervoort:

Algemeen

WESTERVOORT - Eens in de vier jaar vinden in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Dan mogen ook de inwoners van de gemeente Westervoort hun stem uitbrengen. In de Westervoort Post van deze week stelt een aantal partijen zich voor. Vandaag online het CDA.

Behoud gemeentelijke zelfstandigheid.

De zelfstandigheid van Westervoort staat op het spel. Daarover is (opnieuw) discussie. Team CDA Westervoort blijft, met goede redenen, voorstander van zelfstandigheid.

Steun voor initiatieven voor ouderen.

Ons dorp draait om de gemeenschap. Wij steunen initiatieven die oudere inwoners helpen elkaar te ontmoeten. 

Snel bouwen van flexwoningen.

Eigen inwoners moeten voorrang krijgen op de woningmarkt en de woningnood moet worden teruggedrongen. Wij willen gebieden aanwijzen waar op korte termijn flexwoningen gerealiseerd kunnen worden.

Mooi en groen Westervoort.

Wij blijven ons inzetten voor een mooi en groen Westervoort. Door een ander maaibeleid zal de verscheidenheid aan wilde bloeiende planten en insecten toenemen.

Jongerencoaches ter voorkoming van dure jeugdzorg.

Wij zetten in op jongerencoaches, die jongeren kunnen helpen met het oplossen van hun problemen. Als dat niet werkt wordt gezocht naar maatwerkoplossingen.

Goede accommodatie voor sportverenigingen bij verhuizing. 

De verenigingen en vele vrijwilligers in Westervoort zijn als cement voor onze samenleving. Als de sportverenigingen moeten verhuizen naar een andere locatie (in verband met woningbouw), dan dient er een goede vervangende voorziening te komen. 

Betaalbare tarieven stadsverwarming.

Een flink deel van Westervoort is aangesloten op het warmtenet van Liander. Wij zetten in op afspraken met Liander om kostenstijging te minimaliseren.
Nieuwsgierig naar onze andere punten? Zie https://www.cda.nl/gelderland/westervoort

Afbeelding