Linkspoot Jarno Geurds: "De mooiste club van Nederland? Feyenoord natuurlijk"
Linkspoot Jarno Geurds: "De mooiste club van Nederland? Feyenoord natuurlijk"

Speler van de week: Jarno Geurds (DCS)

Algemeen

Naam: Jarno Geurds
Woonplaats: Zevenaar
Geboortedatum: 21-10-1997

1. Club en positie:

Ik speel sinds mijn vijfde altijd al bij DCS. Hier ga ik ook niet meer weg. In deze periode heb ik voornamelijk voorin gespeeld.

2. Gezin:

Ik woon nog thuis bij mijn ouders. Ze zijn gescheiden, beiden nog wel woonachtig in Zevenaar. Ik verblijf om de week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder.

3. Beroep/studie:

Afgelopen zomer heb ik mijn studie Facility Management afgerond. Inmiddels ben ik al een aantal maanden werkzaam bij Kaak in Terborg als inkoper. Dit bevalt me erg goed.

4. Favoriete club en voetballer:

Ik ben voor de mooiste club van Nederland. Dat is uiteraard Feyenoord. Dit is er eigenlijk vanaf kleins af aan wel ingekropen en gaat er ook nooit meer vanaf. Als je eenmaal in de Kuip geweest bent, wil je nooit meer wat anders.
Mijn favoriete speler, dat kan er maar één zijn: Miquel Nelom. Hij heeft jaren lang linksback gespeeld bij Feyenoord, helaas moest die weg en heeft Willem 2 hem opgepikt. Deze succesvolle periode bij Feyenoord heeft hem zelfs tot in Oranje gebracht. Naast Nelom kan ik ook nog wel genieten van andere goede spelers, bijvoorbeeld Salah, Mbappe, Lewandowski, Linssen en Trauner. Maar Nelom staat toch echt wel op 1.

5. Lastigste tegenstander:

Die heb ik eigenlijk niet. Als je zelf goed ben hoef je voor niemand bang te zijn.

6. Hobby’s:

Ik hou er wel van om leuke dingen met vrienden te doen, wedstrijden te bezoeken of een biertje te doen in de stad.

7. Hoogtepunt en dieptepunt in je leven:

Hoogtepunten in mijn leven waren toch wel de titel van Feyenoord en mijn afstuderen afgelopen zomer. Een dieptepunt heb ik gelukkig nog niet echt meegemaakt.

8. Favoriete muziek:

Mijn muzieksmaak is heel erg breed. Het ligt eigenlijk aan het moment. In de auto luister ik altijd naar de radio, daar draaien ze voornamelijk top 40 muziek. Maar als we met vrienden samen zijn kunnen we ook wel genieten van een Nederlandse meezinger.

9. Grootste ergernis:

Mensen die niet alles eruit halen wat er in zit. Of het nou op sportief of maatschappelijk gebied is, het is wel belangrijk om doelen te hebben.

10. Vakantie:

Voor mij is dat nu nog Spanje, Mallorca vind ik een erg mooi eiland. Daar heb je ook veel mooie kroegjes waar je in de avonduren heerlijk kan uitgaan.

11. Droom voor de toekomst:

Zo lang mogelijk gezond blijven en maatschappelijk succesvol worden.
En natuurlijk met DCS naar de eerste klasse!