Afbeelding
Foto: Martin Jansen

Play In Koninklijke Rosendaalsche Kapel

Algemeen

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een Play-In voor blazers en slagwerkers in Het Rhedens, Kleiberglaan 1 te Rozendaal.

We maken dan, onder leiding van dirigent Michel Jalink, de hele dag muziek met elkaar en sluiten af met een optreden (gratis toegankelijk voor belangstellenden). Vooraf is niet bekend wat we gaan spelen, behalve natuurlijk bij de dirigent. Als je dat nu te spannend vindt, zorgen we ervoor dat je vooraf de muziek krijg toegestuurd via e-mail. Maar laat je vooral verrassen. Toegegeven; het is een uitdaging en soms best pittig, maar vooral heel leuk om met elkaar de muziek in te studeren en aan het einde van de dag een mooi resultaat neer te zetten.

De dag begint om 9.00 met koffie/thee en iets lekkers. Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan. Klokslag 16.00 uur laten we het publiek horen wat we hebben ingestudeerd. Om 17.00 uur is de dag ten einde en gaan we moe maar (hopelijk) tevreden weer naar huis. Uiteraard hebben we gedurende de dag regelmatig pauzes. Kosten voor deelname zijn € 12,50. Hiervoor krijg je koffie/thee, lunch en bladmuziek. Meld je aan via onze website: www.rosendaalschekapel.nl/play-in