Afbeelding
Foto: Marieke Laverman

Marieke Laverman|Atelier start nieuw seizoen met lessen en workshops

Algemeen

In september begonnen de eerste lessen tekenen en schilderen op het atelier van Marieke Laverman. Na de succesvolle start vervolgen de lessen in januari met een tweede serie.

Nieuw zijn de workshops bloemen schilderen op 3 februari, 14 april en 12 mei. Een dag lang onderdompeling in de kleurenpracht van bloemen of tuinplanten. De workshops kosten 80,- euro, inclusief lunch en materiaal.

De lessen variëren. In het Open Atelier bepaalt iedereen zijn of haar eigen werk. Op dit moment zijn er cursisten die schilderen met aquarel en acrylverf, maar ook cursisten die tekenen, bijvoorbeeld met potlood of pastelkrijt, zijn welkom.

De Opbouwlessen zijn lessen waarin u tekent, schildert, en gelijk veel oefent door het maken van opdrachtjes. Vaak heb ik in het atelier een stilleven aan de hand waarvan u stukje bij beetje het tekenen en schilderen verder ontdekt. Instappen kan op alle niveau’s.

In de periode januari-april geef ik 15 lessen. U start met een knipkaart van 10 lessen voor 150,- euro. Komt u vaker dan 10 maal dan betaalt u per les bij. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Open Atelier: woensdagavond 19.30-21.30 uur of maandagmiddag 13.30-15.30 uur of avond 19.30-21.30 (bij voldoende aanmelding).

Opbouwlessen: Donderdagochtend 9.30-11.30 uur.

Meer informatie over lessen of workshops? Kijkt u op de website www.mariekelaverman.nl of bel naar 06-250 737 23 (Marieke).