Afbeelding
Foto:

Gratis koffieconcert Westfort Brass

vr 24 sep 2021, 07:24 Algemeen

Na ruim anderhalf jaar mogen de muzikanten van Westfort Brass eindelijk weer doen wat ze leuk vinden: een gezellig optreden verzorgen voor Westervoorters die zin hebben in een kop koffie of een wijntje met een stukje muziek erbij.

Onder de titel ‘Brass op het Terras’ verzorgen de negen muzikanten afkomstig uit de jubilerende muziekvereniging Fanfare OBK zondag 26 september van 11.00 tot 13.00 uur op het overdekte terras van Zalencentrum Wieleman een gratis koffieconcert. Voor het koffieconcert is een toegangstest of een coronabewijs niet nodig.

De muzikanten zijn blij dat ze na alle coronabeperkingen weer mogen optreden. “Het voelt na zo’n lange tijd zelfs weer even spannend, maar na eenmaal de eerste tonen met elkaar geblazen te hebben en een lach op de gezichten van het publiek te zien, zullen wij en het publiek hopelijk hetzelfde denken: we zijn er nog niet, maar wat fijn dat dit weer kan. Muziek maken samen met het publiek”, aldus Ronnie Gerretzen, één van de negen Westfort Brassers en voorzitter van Fanfare OBK.