<p>Docenten van Kunstwerk! Educatie zijn tijdens de open dag aanwezig om uitleg te geven over de verschillende cursussen.</p>

Docenten van Kunstwerk! Educatie zijn tijdens de open dag aanwezig om uitleg te geven over de verschillende cursussen.

Maak kennis met Kunstwerk! Educatie

Zin om je vakantie-Frans naar een hoger niveau te tillen, meer dan alleen maar de automatische stand van je camera te gebruiken? Wat dacht je van koken zonder pakjes en zakjes of eindelijk starten met die ene schilder- of bloemschikcursus? 

Kom dan zondag 12 september tussen 11.00 en 14.00 uur naar de open dag van Kunstwerk! Educatie in de Cultuurhal van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Kom kennismaken, kijken, proeven, luisteren, ervaren en deelnemen aan de verschillende demonstraties en kleine workshops. Naast het bekende aanbod cursussen zijn er ook nieuwe activiteiten.

Er staan veel docenten voor je klaar om informatie of een demonstratie te geven van hun cursus. Je krijgt praktische tips van de docent fotografie, die de cursisten fotografie op weg helpt naar het perfecte plaatje. Daarnaast krijg je een inkijk in de nieuwe leskeuken, kun je handlettering uitproberen en doe je inspiratie op voor de start van de creatieve cursussen. Ook de docent van het filosofisch café is aanwezig om alvast uitleg te geven over zijn cursus, welke komend seizoen één keer per maand op de agenda staat. 

Kinderen groeien op in een digitaal tijdperk waarin ze geheel onbevangen de mogelijkheden van nieuwe technologieën ontdekken. Jonge bezoekers krijgen tijdens de Open Dag een kijkje in de wereld van Lab12. Maak kennis met de nieuwste snufjes zoals Virtual Reality, 3D printen, Augmented Reality, technisch Lego. 

De nadruk ligt op de kortlopende cursussen. De cursussen zijn laagdrempelig en vooral praktisch ingesteld. Het totaalaanbod van Kunstwerk! Educatie is flink gegroeid en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus. Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en technologie.

Inschrijven is nu al mogelijk.
liemerskunstwerk.nl/educatie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden