Monkey Moves sinds kort ook actief in Duiven

Lessen van Monkey Moves werden in de zomer buiten in parken en op sportvelden gegeven. Vanaf september worden alle lessen van Monkey Moves binnen gegeven in het Huis van Droo.

 Monkey Moves is een multisport concept voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar oud. De apekoppies worden spelenderwijs geïntroduceerd met 11 verschillende sporten, zoals voetbal, tennis, free-running en turnen. Naast de verschillende sporten wordt er tijdens elke les een klim- en klauterparcours uitgezet, waarbij kinderen  op ontdekkingsreis kunnen door de Monkey Moves jungle. 
Bij Monkey Moves staat de ontwikkeling van het kind centraal. Wij, Anne en Jordi zijn er van overtuigd dat goed leren bewegen vele voordelen met zich mee brengt, zowel tijdens het sporten als in situaties buiten het sporten. We willen ervoor zorgen dat kinderen uiteindelijk een goede sportkeuze kunnen maken en kunnen ontdekken waar ze talent voor hebben.

 Verschillende leeftijdsgroepen
De lessen zijn opgedeeld in vier leeftijdscategorieën. De jongste twee groepen, 1,5-3 en 3-4, zijn kind-ouder lessen, waarbij de mama of papa zelf meedoet tijdens de les. De oudste twee groepen, 4-6 en 6-9, zijn zelfstandige lessen.

 Gratis proefles
Bij Monkey Moves begin je altijd met een GRATIS proefles. Lijkt het jou leuk om een keer mee te slingeren in onze jungle? Meld je dan nu aan op onze site www.monkeymoves.com/regio/arnhem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden