<p>Op maandagavond 13 september houdt Het Musiater een bestelavond voor iedereen die liever fysiek de kaarten scoort voor het nieuwe theaterseizoen.</p>

Op maandagavond 13 september houdt Het Musiater een bestelavond voor iedereen die liever fysiek de kaarten scoort voor het nieuwe theaterseizoen.

(Foto: Danny van der Kracht)

Kaarten Het Musiater kopen tijdens bestelavond

Dat het ook voor Het Musiater een bijzonder jaar is, is wel duidelijk. Normaal gesproken zou in mei de brochure voor het nieuwe seizoen uitgekomen zijn. Nu is de theaterbrochure van Het Musiater onlangs uitgekomen. Gelukkig wel met de mooiste, grappigste en ontroerende voorstellingen, zoals je gewend bent.

Nieuw is dat er dit jaar een bestelavond wordt gehouden voor bezoekers die liever fysiek bestellen dan online. Dit is ter vervanging van het bestelformulier. Op maandag 13 september om 19.00 uur zitten diverse medewerkers klaar om te helpen met het bestellen van toegangskaarten. 

Kaarten mee naar huis
Onder het genot van een kopje koffie kan je je favoriete voorstellingen uitzoeken. Tijdens de bestelavond kan men tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen om kaarten voor de gewenste voorstellingen aan te kopen. Je krijgt na betaling direct de toegangskaarten mee naar huis. Mocht je even moeten wachten, staat er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers voor je klaar.

Youp voor het laatst
Zoals je van Het Musiater gewend bent, staat de programmering weer als een huis. Van bekende namen zoals Roué Verveer, Huub Stapel, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Jon van Eerd en Sanne Wallis de Vries tot prachtige muziekproducties van Fuse, The Dutch Eagles, Queen the Story en Rapalje. Voor de jeugd zijn er mooie voorstellingen zoals de Tovenaar van Oz, Dolfje Weerwolfje, Woezel en Pip en Brandweerman Sam. Cabaretier Youp van ’t Hek komt voor de laatste keer naar Het Musiater met zijn slotvoorstelling. Om iedereen een eerlijke kans te geven, worden deze toegangskaarten door middel van een loting door een notaris onder de liefhebbers verdeeld.

Meer informatie?
Meer informatie over de theaterbrochure, de bestelavond en alle voorstellingen is online te bekijken op de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl/het_musiater

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden