<p>Na de zeer succesvolle tv-reeks keert De Luizenmoeder nu terug op het witte doek.&nbsp;</p>

Na de zeer succesvolle tv-reeks keert De Luizenmoeder nu terug op het witte doek. 

(Foto: Filmdepot.nl)

Binnenkort te zien: De Luizenmoeder

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! 

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de coronacrisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. 

Een film vol humoristische en herkenbare situaties op en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool. Met rollen van: Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, André Dongelmans, Arnoud Bos, Dragan Bakema, Maaike Martens, Leny Breederveld, Bianca Krijgsman, Rian Gerritsen, Dunya khayame, Meral Polat, Aiko Mila Beemsterboer en Rop Verheijen. 

www.filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden