<p>Een schilderij van twee orang-oetangs gemaakt door Riky Rothengatter van de Kreatieve Kring Westervoort.</p>

Een schilderij van twee orang-oetangs gemaakt door Riky Rothengatter van de Kreatieve Kring Westervoort.

Zondag: jaarlijkse Open Dag Kreatieve Kring Westervoort

De jaarlijkse Open Dag van Kreatieve Kring Westervoort is dit jaar op zondag 5 september van 11.00 tot 16.00 uur. Locatie: Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1. Gratis toegang.

Op de Open Dag wordt het cursusprogramma voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Iedereen is welkom om onder het genot van een kop koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimtes van de Kreatieve Kring. Er kan kennis worden gemaakt met de docenten en de bestuursleden, er kan informatie worden ingewonnen over de cursussen en ook inschrijven is mogelijk.

Naast portretschilderen, aquarelleren en de vertrouwde teken- en schildercursussen, worden dit seizoen twee nieuwe, eigentijdse tekencursussen aangeboden: ‘realistisch (huis)dieren tekenen met pastel’ en ‘schilderen in de stijl van Vincent van Gogh’. Ook nieuw zijn de workshops ‘receptverhalen schrijven’ en ‘vogels en bloemen van keramiek’. Daarnaast staan ook weer cursussen beeldhouwen, keramische vormgeving, kunstbeschouwing, zelf schrijver worden, glas in lood en fotografie op het programma. De cursussen van de Kreatieve Kring worden gekenmerkt door een gezellige, ontspannen sfeer.

www.kreatievekringwestervoort.nl. Of bel Riky Rothengatter, 026 311 96 59.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden