De WijKern organiseert bustrip naar Rotterdam

Voor 67,50 euro (alles inbegrepen) kunnen ouderen op dinsdag 28 september mee met De WijKern naar Rotterdam. De bus van Betuwe Express vertrekt die ochtend vanaf het Eilandplein in Duiven.

In Rotterdam wordt aangelegd bij UFO voor een uitgebreide lunch. UFO is een restaurant dat in een anderhalf uur durende panoramavlucht 42 meter omhoog gaat en 360 graden in de rondte draait. De beloning voor bezoekers is een prachtig zicht op de skyline van Rotterdam.

Na de lunch is er een rondvaart door de havens. Aan het eind vaart de boot langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Rond 18.00 uur is de bus weer in Duiven, waar nog een bescheiden diner volgt.

De reis is rollator- en rolstoelvriendelijk, maar de bergruimte voor rollators en rolstoelen in de bus is beperkt. Vol = vol, dus meld u snel aan. Dat kan via info@dewijkern.nl of in De WijKern aan het Eilandplein 300 in Duiven. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Alie Frijlink: email: aliefrijlink@hotmail.com, telefoon: 06 5043 2711.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden