<p>Re:Choir en het Kidskoor zijn op zoek naar jongens en meisjes die graag willen zingen.</p>

Re:Choir en het Kidskoor zijn op zoek naar jongens en meisjes die graag willen zingen.

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Kunstwerk! zoekt zangers en zangeressen

Kunstwerk! Muziekschool begint op maandag 13 september met maar liefst twee koren in Duiven. Het jongeren koor Re:Choir is op zoek naar zangers en zangeressen die op het voortgezet onderwijs zitten. Nieuw is dat er ook een Kidskoor komt voor kinderen van acht tot twaalf jaar. 

Wil jij in een groep je favoriete popsongs zingen? Of wil je wellicht een keer een solo zingen? Dan is Re:choir jouw koor! Samen met een ervaren zangdocent ga je werken aan meerstemmige popsongs waarbij gelet wordt op samenklank, timing en dynamiek. Ben jij die nachtegaal in de dop? Of wil je dit graag worden? Meld je dan nu aan voor Kidskoor Duiven. Wil jij gezellig samen zingen in een groep en leren hoe je goed je stem kan gebruiken? Samen met een ervaren zangdocent werk je aan diverse songs en leer je hoe je deze als koor presenteert. 

Maandag 13 september start de eerste les! Twijfel je nog? Meld je dan aan voor een proefles via liemerskunstwerk.nl. Je mag één keer gratis meedoen, daarna besluit je pas of je doorgaat met de jaarcursus. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek. Een paar keer per jaar ga je alles wat je geleerd hebt, in praktijk brengen tijdens een optreden.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden