<p>Operazangeres Irene Hoogveld.</p>

Operazangeres Irene Hoogveld.

Operaster Irene Hoogveld en Excelsior

De in Duiven geboren en getogen operazangeres Irene Hoogveld geeft op zondag 1 augustus een vrolijk openlucht-zomerconcert samen met Muziekvereniging Excelsior uit Loo. Het gezamenlijke optreden vindt plaats in de tuin van Huize Benvenuto aan de Loostraat 58 in Loo en duurt van 13.00 tot 15.00 uur. 

Irene brengt haar ‘Verhalen uit het Oosten’ ten gehore. Begin juni werden er al try outs gehouden. Op 1 augustus draagt Irene ook het speciaal voor dit concert gemaakte bijpassende, theatrale kostuum. Daarnaast zingt ze voor het eerst ‘Dit is Emma’, een onderdeel van de Nederlandstalige mini-opera ‘Eer(s)t de dame’ die de zangeres zelf schreef. Irene treedt ook op samen met Muziekvereniging Excelsior. Loos Alarm, een onderdeel van Excelsior, zorgt voor de vrolijke meezing-noot met dweil- en marsmuziek.

Een kaartje kost 10 euro. Reserveren is verplicht en kan via: info@dewijkern.nl. Het aantal plaatsen in tuin van Huize Benvenuto is beperkt. Vol is vol, dus snel aanmelden voorkomt teleurstelling. Meer over sopraan Irene Hoogveld op: www.irenehoogveld.com. Op de zondag gemaakte foto Irene Hoogveld in haar rol als Vreemde Prinses in de opera Rusalka.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden