<p>Cursussen tekenen en schilderen staan uiteraard ook weer op het programma van Kreatieve Kring Westervoort in het nieuwe seizoen.</p>

Cursussen tekenen en schilderen staan uiteraard ook weer op het programma van Kreatieve Kring Westervoort in het nieuwe seizoen.

(Foto: Sanne van der Heijden)

Kreatieve Kring presenteert cursusprogramma 2021-2022

Het persbericht van Kreatieve Kring Westervoort waarin melding wordt gemaakt van het nieuwe cursus- en workshopprogramma 2021-2022 straalt blijheid uit. Het mag weer, het kan weer. Het programma is divers, met voor elk wat wils.

Tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramische vormgeving, kunstbeschouwing, zelf schrijver worden, glas-in-lood, fotografie, het komt allemaal weer voorbij. Zowel kortlopende als langlopende cursussen. Nieuw komend seizoen zijn de cursussen ‘Realistisch (huis)dieren tekenen met pastel’, ‘Schilderen in de stijl van Vincent van Gogh’ en de workshops ‘Vogels en bloemen van keramiek’ en ‘Receptverhalen schrijven’. Vier interessante, eigentijdse thema’s.

Alle cursussen/workshops worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. Er wordt gewerkt in een gezellige, ontspannen sfeer in niet te grote groepen. Kreatieve Kring Westervoort beschikt over atelierruimtes in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1. Op de website www.kreatievekringwestervoort.nl staat het complete aanbod. Daar kennis van nemen kan ook tijdens de Open Dag op zondag 5 september van 11.00 tot 16.00 uur in het Kulturhus. De cursusadministratie, voor informatie een aanmeldingen, is te bereiken op 026 311 96 59.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden