<p>Burgemeester Huub Hieltjes en kinderburgemeester Lars Evers knippen samen het lint door voor de ingang van PC-NL. Zoals de foto duidelijk maakt is de winkel gevestigd tegenover Electro World Ree-zo.</p>

Burgemeester Huub Hieltjes en kinderburgemeester Lars Evers knippen samen het lint door voor de ingang van PC-NL. Zoals de foto duidelijk maakt is de winkel gevestigd tegenover Electro World Ree-zo.

Burgemeester opent computerwinkel PC-NL

De Pastoriestraat in Duiven is weer een beetje mooier. Sinds zaterdag is computerwinkel PC-NL gevestigd in het pand waarin voorheen Bruna zat. Tot verrassing van eigenaar Wilco Lammers lieten zelfs burgemeester Huub Hieltjes en kinderburgemeester Lars Evers hun gezicht zien.

Het was even aanpoten de laatste dagen voor de opening. “We hebben vrijdag dertig uur in een dag van 24 uur moeten proppen, maar met behulp van familie en vrienden is het gelukt”, zegt Wilco Lammers. Van vermoeidheid had hij zaterdag zelfs geen last. Daarvoor zorgde de grote toeloop van het winkelend publiek. Er klonken veel positieve reacties, ook van collega-ondernemers.

Dat de burgemeesters Hieltjes en Evers langskwamen was voor de jonge ondernemer het hoogtepunt van de dag. “Dat die tijd voor je maken vind ik bijzonder. Blijkbaar zijn jij en je zaak daar belangrijk genoeg voor.”

Met als slogan ‘Alles voor ICT’, zegt PC-NL een oplossing te hebben voor alle ICT-vragen van particuliere en zakelijke klanten.

Met PC-NL is Wilco Lammers ook lid geworden van de winkeliersvereniging van De Elshof. Zijn voornemen is zich nadrukkelijk met de gang van zaken te gaan bemoeien. Wilco: “Want: samen sterker.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden