<p>Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker in Supernova.</p>

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker in Supernova.

(Foto: filmdepot.nl)

Binnenkort te zien: Supernova

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in “Supernova” samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Sam en Tusker zijn al twintig jaar samen en trekken in een camper door Engeland. 

Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tuskers dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte. “

“Colin Firth and Stanley Tucci gently smash your heart to smithereens“, schreef Variety na de première van “Supernova” op het festival van San Sebastián. De film zit de acteurs op de huid en laat je deel uit maken van het leven van Sam en Tusker. Oprecht, herkenbaar en hartverwarmend. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden