<p>Monique Schriever (links) en Arjan Koenen (rechts) brachten de haringen namens Ondernemend Westervoort naar De Wilgenpas.</p>

Monique Schriever (links) en Arjan Koenen (rechts) brachten de haringen namens Ondernemend Westervoort naar De Wilgenpas.

Herstart Ondernemend Westervoort

Het kan eindelijk weer, en gelijk zie je dat digitale overleggen plaatsmaken voor bijeenkomsten waarbij mensen live aanwezig zijn. Weliswaar nog op anderhalve meter afstand van elkaar, maar toch. Ondernemend Westervoort maakt een positieve herstart.

Eind juni was er de Haringparty en donderdag 15 juli is ondernemer en autocoureur Tom Coronel te gast. Bij Wieleman vertelt hij die avond over ondernemen en over de ins en outs van het Formule1-circus, waarin Max Verstappen dit seizoen de hoofd-act voor zijn rekening neemt. Alle Westervoortse ondernemers zijn welkom, ook niet-leden van Ondernemend Westervoort.

Dat ondernemers weer staan te springen, bleek tijdens de Haringparty bij Wieleman. Meer dan tachtig waren er aanwezig om bij te praten onder het genot van een drankje en een Hollandse Nieuwe. Traditioneel werd het eerste vaatje door het bestuur geschonken aan een organisatie in de gemeente. Dit keer De Wilgenpas. Vicevoorzitter Arjan Koenen en bestuurslid Monique Schriever gaven het vaatje op 1 juli af bij de woonzorglocatie aan Het Geerken,

Visboer Justin Offringa van Visch van Jus had nog voor een tweede vaatje gezorgd. Dat werd verloot en gewonnen door Jo en Monique Wigman van Jowi Transport. De opbrengst van 760 euro werd geschonken aan de organisatie van de ‘Zorgkanjers Bedankt!’-dagen in het Horsterpark. Eveneens op 1 juli overhandigden Arjan Koenen en Monique Schriever een cheque ter waarde van die 760 euro aan André Oudendag van ‘Zorgkanjers’, die voor deze gelegenheid werd bijgestaan door de ‘Burgemeester van het Horsterpark’.

Arjan Koenen: “Het geld komt zo goed terecht. De ‘Zorgkanjers Bedankt!’-dagen, waarop zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet, is een Duivens/Westervoorts initiatief dat we als ondernemers van harte ondersteunen.”

Tijdens de Haringparty bij Wieleman meldde ook het honderdste lid van Ondernemend Westervoort zich aan. Niet verrassend was dat Justin Offringa van Visch van Jus, de haringleverancier, die met zijn winkel is gevestigd in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort.

Arjan Koenen: “Het was een bijzondere avond, alleen al omdat het anderhalf jaar was geleden dat veel leden elkaar live zagen. We hebben wel wat ‘digitale dingetjes’ gedaan, maar die halen het niet bij zo’n bijeenkomst. De sfeer was er naar. Die energie willen we vasthouden, en daarom nu al snel, nog net voor de zomervakantie, de avond met Tom Coronel. Dat wordt een succes.”

Aanmelden voor de avond met Tom Coronel op 15 juli kan via www.ondernemendwestervoort.nl. Om 19.00 uur is eerst de  algemene ledenvergadering van Ondernemend Westervoort. Daarna wordt de vloer vrijgemaakt voor Coronel. Zijn voordracht begint rond 20.15 uur. Er kunnen coronaproof 150 mensen in de zaal. Vol is vol.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden