<p>Tijdens de Zomerschool wordt op een speelse wijze taalondersteuning geboden.</p>

Tijdens de Zomerschool wordt op een speelse wijze taalondersteuning geboden.

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Laat je verrassen tijdens de Zomerschool

Kunstwerk! houdt tijdens de zomervakantie een Zomerschool voor kinderen die tijdens de vakantie ondersteuning van de (Nederlandse) taal nodig hebben. Kinderen in de leeftijd van zes tot en met tien jaar (Duiven) en twee tot twaalf jaar (Zevenaar en Westervoort) zijn drie ochtenden per week welkom. 

In Zevenaar wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 08.30 tot 12.30 uur) in de periode van 27 juli tot en met 12 augustus bij IKC De Carrousel (Kard. De Jongstraat 2). 

In Duiven wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 09.00 tot 12:00 uur) in de periode van 27 juli tot en met 12 augustus en 17 augustus tot en met 2 september bij IKC Remigius (Droopad 1). 

In Westervoort wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 08.30 tot 12.30 uur) in de periode van 10 tot en met 26 augustus. Locatie: IKC Het Ravelijn (De Steenderens 1). 

In deze periode worden er activiteiten gehouden rondom het thema Gezond zijn in combinatie met taal. Aanmelden via liemerskunstwerk.nl/zomerschool of telefonisch 0316 - 745 680.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden