<p>Voormalig voetbalprof Cedric Badjeck (Fc Utrecht en xcelsior) speelt komend seizoen bij AVW'66.</p>

Voormalig voetbalprof Cedric Badjeck (Fc Utrecht en xcelsior) speelt komend seizoen bij AVW'66.

AVW’66 heeft selectie flink versterkt

AVW’66 heeft zich voor komend seizoen behoorlijk versterkt. Van eersteklasser Bennekom komt centrale verdediger Jelmer Goedhart naar Westervoort, van SML wordt vleugelaanvaller Roy Wittens overgenomen en na een seizoen bij buurman SC Westervoort keert topscorer Martijn Derksen terug op Sportpark Hamerden. 

Op de valreep wist AVW’66 nog te verrassen met het binnenhalen van Cedric Badjeck. De 26-jarige spits debuteerde al op zijn zeventiende in de Eredivisie bij FC Utrecht en speelde in totaal bij Utrecht en Excelsior elf duels op het hoogste niveau. Via De Treffers, DFS en Duno leek de snelle aanvaller onderweg naar NSC Nijkerk, maar bij de eerste trainingen ontstond er twijfel bij Badjeck en kiest hij uiteindelijk met AVW’66 voor een club uit de buurt en een trainer waar hij goede ervaringen mee heeft. 

Trainer Delano Verwey: ,,Wij zijn erg tevreden over de selectie voor komend seizoen. Wij hebben niet alleen de vaste kern grotendeels kunnen behouden, maar ons ook serieus weten te versterken. Voorin kunnen we nu ook keuzes maken, dat is een luxe die we niet eerder hebben gehad”. Hoewel de tweede klasse met titelfavoriet Batavia’90 heel sterk lijkt, is Verwey ambitieus: ,,Met onze selectie moeten we zeker voor een top 5-klassering gaan en meespelen om promotie”. Thomas Haans vertrekt bij AVW’66 en gaat keepen bij Veluwezoom. Mick Steenvoorden, Rivaldo Saavedra Prado en Osayomore Omogiewie stoppen. AVW’66 sluit dit seizoen op 30 juni af met een uitduel tegen hoofdklasser Longa’30.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden