<p>Er wordt onder andere een acteur/actrice gezocht die een cabaretier in Het Musiater wil spelen.</p>

Er wordt onder andere een acteur/actrice gezocht die een cabaretier in Het Musiater wil spelen.

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Kunstwerk! zoekt acteurs en figuranten

Kunstwerk! is natuurlijk dé culturele voorziening van de Liemers, met tal van cursussen, workshops en andere leuke vrijetijdsbestedingen. Om in beeld te brengen wat je zoal bij Kunstwerk! kan doen, wordt er een promofilm opgenomen. Hiervoor zijn acteurs nodig van alle leeftijden. Heb jij altijd al je bijdrage willen leveren aan een film en vind jij het gaaf om in de picture te staan? Meld je dan aan voor de audities op zaterdag 26 juni in Het Musiater. 

Voor ieder onderdeel van Kunstwerk! wordt er gezocht naar diverse acteurs of figuranten. De video’s zijn zonder dialoog en bestaan enkel uit handelingen en/of gezichtsuitdrukkingen. Gezocht wordt: cabaretier man/vrouw 20 - 30 jaar, leerling muziekschool jongen, 10-12 jaar, leerling muziekschool man 75+, ouders met kinderen (6-14 jaar), deelnemers cursus koppel 20-30 jaar, figuranten overige deelnemers cursus alle leeftijden, groep mogelijk, moeder en dochter van 6-8 jaar, vader en zoon/dochter van 10-14 jaar en personen van alle leeftijden, groep mogelijk. 

Meld je voor maandag 21 juni aan op liemerskunstwerk.nl/auditie. Je ontvangt daarna een bericht, hoe laat jij op zaterdag 26 juni auditie mag doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden