<p>Door kinderen gekleurde vlaggetjes voor de ramen van Inloophuis De Herberg aan de Dorpstraat 107 in Westervoort ter gelegenheid van Koningsdag.</p>

Door kinderen gekleurde vlaggetjes voor de ramen van Inloophuis De Herberg aan de Dorpstraat 107 in Westervoort ter gelegenheid van Koningsdag.

Neem een duik in de spellenkast van De Herberg

In deze meivakantie is het wellicht goed de aandacht nog eens te vestigen op de spellenkasten van Inloophuis De Herberg in Westervoort. Daar zit vast een leuk spel bij om in de vakantie te spelen. Er zijn ook puzzels.

Inloophuis De Herberg zag er vrolijk versierd uit in de aanloop naar Koningsdag. Dat was het resultaat van een kleurwedstrijd voor kinderen. Er werden veel mooie vlaggetjes ingeleverd en voor alle kinderen was er een aardigheidje. Er waren ook drie echte prijswinnaars: Jitske, Jarno en Dalena.

Veel kinderen die hun vlaggetje kwamen inleveren, namen met hun ouders een kijkje in de spellenkasten. Er werden flink wat spellen en puzzels uitgeleend, maar er is nog genoeg! De Spellenkast is iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur open. Voor nu alleen nog om spellen of puzzels te lenen of terug te brengen. Zodra de coronamaatregelen het toelaten kunnen ouders en hun kinderen ook andere dorpsbewoners ontmoeten, terwijl ze samen een spel spelen en wat drinken. De spellen en puzzels zijn geschonken door mensen uit het dorp.

Het lenen van een spel is gratis en je hoeft geen lid te worden. Kijk op www.inloophuisdeherberg.nl welke spellen in de kast zitten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden