<p>Met de bouw van twee grote bedrijfshallen zit bedrijventerrein Seingraaf vol. De daken van het nieuwe complex komen vol te staan met zonnepanelen.</p>

Met de bouw van twee grote bedrijfshallen zit bedrijventerrein Seingraaf vol. De daken van het nieuwe complex komen vol te staan met zonnepanelen.

Duiven slaat weer slag, nu op bedrijventerrein Seingraaf

Burgemeester Huub Hieltjes en wethouder Ton Spaargaren van de gemeente Duiven hebben samen met directeur Joep Jongen van Somerset Capital Partners een koopovereenkomst ondertekend voor de verkoop van een kavel van 8,9 hectare op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven.

Somerset Capital Partners ontwikkelt er twee logistieke centra. Somerset Capital Partners verwacht dat de bouw in het derde kwartaal begint. In totaal wordt circa 45.000 m2 bebouwd op een kavel van ruim 89.000 m2. Tim Beckmann, partner bij Somerset Capital Partners: “Het is onze ambitie om op deze fantastische locatie Seingraaf, direct gelegen aan de A12, twee hoogwaardige logistieke centra te bouwen.”

Door deze ontwikkeling is de invulling van bedrijventerrein Seingraaf afgerond met het Groothandelshuis, Handelsplaats (met onder meer Subway en Kentucky Fried Chicken) en de plannen voor het grote horecaproject Fresh & Fast met zo’n tien restaurants.

Met andere recente kavelverkopen raakt Duiven snel door haar kavels heen. Op Synergiepark InnoFase resteert nog 5 hectare, waar inmiddels een wachtlijst voor bestaat. Op Graafstaete is nog slechts één kavel beschikbaar van 7.090 m2 en op De Nieuweling resteert nog 2,2 hectare.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden