<p>De plantenverkopers van OBK. V.l.n.r.: Mary Wanders, Bennie Alink en Henk Vleeming.</p>

De plantenverkopers van OBK. V.l.n.r.: Mary Wanders, Bennie Alink en Henk Vleeming.

Fanfare OBK houdt plantenactie

Traditioneel rijden de muzikanten van Fanfare OBK jaarlijks rondom moederdag met aanhangers rond door Westervoort om geraniums, fuchsia’s en andere fleurige plantjes aan de man te brengen.

De plantenverkoop is een van de vele acties die sinds het uitbreken van het coronavirus op deze manier niet mogelijk is. Daarom heeft OBK via een eigen webshop de verkoop van de plantjes georganiseerd. Voorzitter Ronnie Gerretzen: “In eigen beheer heeft OBK deze webshop gebouwd met een IDEAL betaalsysteem. Men kan kiezen uit diverse kleuren geraniums. Daarnaast bieden we voor het eerst ook zakken potgrond aan. De betaling is achteraf of door overmaking.”

De kopers kunnen kiezen om de plantjes en/of potgrond op zaterdag 8 mei tussen 10.00 en 14.00 uur zelf op te halen bij Aerofil Aluminium aan ‘t Ambacht 52 in Westervoort of tegen een kleine vergoeding thuis te laten bezorgen.

OBK hoopt in het najaar alsnog het uitgestelde eeuwfeest uit 2020 te kunnen vieren. “Met deze plantenactie wil OBK toch weer even van zich laten horen en hoopt daarbij door het wegvallen van vele acties op de goodwill van de Westervoorters”, aldus Gerretzen.

De webshop is te vinden via: www.obk-westervoort.nl/plantenactie.
Voor vragen over de plantenactie: info@obk-westervoort.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden