Tweedehands kledingwinkel eindelijk open

Woensdag 24 maart opent de tweedehands kledingwinkel van Stichting Inloopkast De Cirkel haar deuren in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort (Dorpsplein 108-109). 

Na het sluiten van de winkel in de Dorpstraat eind vorig jaar, zou in januari de opening zijn van de winkel in het winkelcentrum. Vanwege corona en besprekingen met de verhuurder, ging dat echter niet door. Nu eindelijk wel, al is uitsluitend winkelen-op-afspraak toegestaan (minimaal vier uur van tevoren reserveren). De rekken hangen vol en het ziet er volgens Janneke Boerboom (foto) van de stichting ‘fantastisch’ uit. 

De kleding wordt niet meer, zoals in het verleden, gratis weggegeven. Er moet een kleine vergoeding voor worden betaald van 2,50 euro. Babykleertjes zijn iets goedkoper (1,50 euro) en jassen en schoenen iets duurder (5 euro). Mensen die een Gelrepas hebben krijgen op alles 20 procent korting. 

De winkel is dagelijks geopend met uitzondering van zondag en maandag. Een afspraak om te winkelen bij Inloopkast De Cirkel kan worden gemaakt via de site www.inloopkastdecirkel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden