<p>Ans Erinkveld ontving vrijdag 19 maart de eerste vrolijke paasverrassing uit handen van de scholieren Nina Elbers en Lars van Onna.</p>

Ans Erinkveld ontving vrijdag 19 maart de eerste vrolijke paasverrassing uit handen van de scholieren Nina Elbers en Lars van Onna.

Paasverrassing voor ouderen na één jaar coronacrisis

Ouderen in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar maken, een jaar na het begin van de coronacrisis, kans op een ‘vrolijke paasverrassing’ van jongerenorganisatie Hope XXL. Het pakketje wordt zaterdag 3 april rondgebracht door circa vijftig scholieren.

Deze weken worden op alle basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in de drie Liemers gemeenten kaartjes uitgedeeld. Daarmee kunnen leerlingen hun opa’s en oma’s, maar ook andere 70-plussers, aanmelden voor de paasverrassing. Ouderen kunnen zich ook zelf opgeven. Dat kan via telefoonnummer 06 – 8229 6499 of via de website vrolijkepaasverrassing.nl.

Lekkernijen
De verrassing bestaat uit lekkernijen en een boekje met MDT-projecten voor ouderen. MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd, een initiatief van de rijksoverheid om middelbarescholieren zich te laten inzetten voor de samenleving en zo hun talenten te ontdekken.

In het boekje zit een antwoordkaart, waarmee ouderen zich kunnen aanmelden voor MDT-projecten, zoals samen koken, samen bewegen, verhalen vertellen of een fotoboek maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden