<p>Bij Kunstwerk! Muziekschool kunnen jong en oud muziek leren maken. Er is voor iedereen wel een geschikte cursus.</p>

Bij Kunstwerk! Muziekschool kunnen jong en oud muziek leren maken. Er is voor iedereen wel een geschikte cursus.

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Muziek maken is plezier voor jong en oud

Muziek maken geeft veel voldoening, ontspanning en plezier. Het is natuurlijk een mooie manier om je dagelijkse zaken even te vergeten. Je kunt alleen muziek maken of in een groep. Zo kun je samen toewerken naar een concert of presentatie. Dat is altijd een leuke en spannende tijd.

Kunstwerk! Muziekschool biedt allerlei mogelijkheden om je als muzikant te ontwikkelen. De muziekschool verzorgt muzieklessen, cursussen, projecten en workshops. Hiervoor wordt de muziekschool gesubsidieerd door de gemeenten Zevenaar, Duiven en Montferland.

Voor kinderen en jongeren
Je kunt al op heel jonge leeftijd beginnen met muziek. Bij de cursussen ‘Muziek op schoot’ en ‘De Muziekspeeltuin’ kunnen kinderen genieten van het samen muziek maken. Vanaf zes jaar stroom je door naar de cursus Spelen met muziek en ontwikkel je je verder voor het bespelen van een instrument. Vanaf acht jaar kun je terecht voor muzieklessen op verschillende instrumenten, zowel individueel als in een groepje met twee of drie kinderen.

In grotere groepen
Muziek maken in grotere groepen kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in een popband, een zangkoor, een gitaargroep of bij het Liemers Jeugdorkest. Kunstwerk! Muziekschool beschikt over een enthousiast team aan vakkundige docenten dat je graag wil helpen bij je muziekwensen.

Voor volwassenen
Misschien heb je als kind jarenlang een muziekinstrument bespeeld en wil je het weer oppakken. Als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt - voor alle volwassenen, beginnend of gevorderd - heeft Kunstwerk! een passend aanbod. Zing mee bij één van de zangcursussen of geef je op voor een gitaarcursus. Uiteraard is individueel les op de diverse instrumenten ook mogelijk.

Meer informatie?
Bekijk het actuele aanbod op onderstaande website.
liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden