Filmhuis Zevenaar maakt grote stap


<p>Harri de Vries, voorzitter van Filmhuis Zevenaar, is enthousiast over de stap die het filmhuis gaat maken. (Archieffoto: Bas Bakema)&nbsp;</p>

Harri de Vries, voorzitter van Filmhuis Zevenaar, is enthousiast over de stap die het filmhuis gaat maken. (Archieffoto: Bas Bakema) 

Filmhuis Zevenaar maakt grote stap

Filmhuis Zevenaar maakt weer een grote stap en is per donderdag 4 februari 2021 ook aangesloten bij Cineville, het landelijke platform voor iedereen die van film houdt. “ Aansluiten bij Cineville past bij de vernieuwde weg die Filmhuis Zevenaar is ingeslagen.”

Met de Cineville-pas kijk je elke maand oneindig veel films bij de vijftig aangesloten filmtheaters door heel Nederland. Al meer dan vijftigduizend filmliefhebbers hebben zich bij Cineville aangesloten. Met de Cineville-pas stil je niet alleen je filmhonger, je steunt er ook filmmakers en de onafhankelijke filmtheaters mee.

Negentig procent
Negentig procent van de bijdrage gaat namelijk naar het filmtheater zelf. Tijdens de lockdown kun je met de Cineville-pas ook genieten van de filmhuisfilms via de online streaming service Vitamine Cineville.

Laagdrempelig
Waarom heeft Filmhuis Zevenaar deze keuze gemaakt? “Filmhuis Zevenaar is er voor iedereen, jong en oud. Wij voorzien in films die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Bij ons kun je laagdrempelig op filmavontuur. Aansluiten bij Cineville past bij de vernieuwde weg die Filmhuis Zevenaar is ingeslagen. Hopelijk spreken wij hiermee ook de jongere doelgroep aan. In Gelderland zijn de filmtheaters in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Wageningen aangesloten en het Filmhuis Zevenaar kon niet achterblijven”, aldus een enthousiaste Harri de Vries, voorzitter van Filmhuis Zevenaar.        

Onbeperkt naar de film
Sluit je ook aan bij de grootste club filmliefhebbers van Nederland! Op cineville.nl ontdek je wat je niet wilt missen en vind je de complete filmagenda van alle filmtheaters aangesloten bij Cineville. Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in Filmhuis Zevenaar of één van de andere 49 filmtheaters. Een lidmaatschap kost € 21,00 per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je zelfs maar € 17,50 per maand.

Fabelachtige plek
Cineville is ervan overtuigd dat de wereld van film een eindeloos rijke en fabelachtige plek is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedernstig, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot breinkrakend.

Hoe werkt het?
Een Cineville-pas vraag je aan via cineville.nl/pas. Daarna kun je onbeperkt Cineville-kaartjes bestellen op de website van Filmhuis Zevenaar (filmhuiszevenaar.nl). Klik op een film, kies een datum en tijd en geef daarna aan dat je een Cineville-pas hebt. Je krijgt automatisch een e-ticket toegestuurd naar het emailadres dat is gekoppeld aan jouw account bij Cineville. Neem je e-ticket mee naar de kassa van Filmhuis Zevenaar samen met je Cineville-pas en laat deze beide scannen. Dit is belangrijk omdat zo je bestelling geverifieerd wordt en Filmhuis Zevenaar uitbetaald krijgt voor jouw ticket. Je kan tot dertig minuten voor aanvang van de film jouw ticket online reserveren en tot vijf minuten voor de film begint kun je jouw gereserveerde kaartje afhalen bij de kassa. Dan kan het filmkijken beginnen!

Meer informatie?
Meer informatie over films kijken met een Cineville-pas? Bezoek de onderstaande website.

cineville.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden