Zaterdag 16 januari tweede editie van digitale ‘Das Groessen Kwis’


<p>Archieffoto Das Groessen Kwis april 2020.</p>

Archieffoto Das Groessen Kwis april 2020.

Zaterdag 16 januari tweede editie van digitale ‘Das Groessen Kwis’

Het succes van de digitale ‘Das Groessen Kwis’ in april vorig jaar, heeft de initiatiefnemers doen besluiten een tweede editie te organiseren. Aanstaande zaterdag 16 januari vanaf 20 uur via de Facebookpagina van de Stichting Das Groessen.

Het is een echte dorpsquiz met vragen over lokale zaken, maar de combinatie met algemene vragen maakt de quiz ook leuk voor niet-Groessenaren. Er komen oude filmfragmenten voorbij en net als de vorige keer heeft burgemeester Huub Hieltjes van de gemeente Duiven enkele vragen ingesproken. In de huiskamer kan de quiz worden gevolgd via een livestream op laptop of smart-tv. Met de smartphone kan ieder gezinslid via het systeem Kahoot-live zelf de antwoorden geven. Op deze manier kan er ook individueel worden meegespeeld. Regelmatig zal een tussenstand in beeld worden gebracht. 

De organisatoren hopen dat opnieuw veel mensen meedoen. Vorig jaar waren dat er 250 en werd de livestream door ongeveer 2000 mensen bekeken. Wie er echt een feestje van wil maken kan bij Zaal Gieling de speciale ‘Das Groessen Kwis To Go Borrel Box’ bestellen.

Ondertussen gaan de voorbereidingen op de reguliere Das Groessen Kwis gewoon door. Die staat op zondag 19 juni in de agenda.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden