Inschrijven voor Lions- 'schoonwandelchallenge'


<p>Twee leden van Lions Club Duiven in actie voor de ‘schoonwandelcompetitie’ van de serviceclub. Gewapend met grijper en inzamelzak.</p>

Twee leden van Lions Club Duiven in actie voor de ‘schoonwandelcompetitie’ van de serviceclub. Gewapend met grijper en inzamelzak.

Inschrijven voor Lions- 'schoonwandelchallenge'

Aan de ‘schoonwandelcompetitie’ van Lions Club Duiven en Stichting GoClean is een ‘schoonwandelchallenge’ gekoppeld. Daaraan kunnen in februari, maart en april alle inwoners van de gemeente Duiven, in duo’s, meedoen. Inschrijven kan vanaf 6 januari via email: lionsduivengoesclean@lions.nl.

‘Duiven goes clean’ is de naam van de actie. Van 1 februari t/m 30 april kunnen duo’s afval inzamelen. Voor de drie duo’s die het meeste afval verzamelen stelt Lions Club Duiven een mooie prijs beschikbaar. Deelnemers krijgen grijpers om het afval op te rapen en speciale zakken om het afval (gescheiden) in te doen. Om te kunnen bepalen wie het meeste afval inzamelt moeten er foto's van worden gemaakt. Deze kunnen worden opgeslagen in de Litterati-registratie-app.

Marijke Vuulink van Lions Club Duiven: “Heel eenvoudig allemaal. Iedereen kan meedoen aan de actie ‘Duiven goes clean’. Jong en oud, groot en klein. Samen Duiven een stukje schoner en dus mooier maken, dát is het doel.”

Lions heeft de ‘schoonwandelcompetitie' voor eigen leden (in samenwerking met GoClean) en de ‘schoonwandelchallenge' bedacht als alternatief voor het ijsbaanproject, waar de leden normaal gesproken hun handen aan vol hebben in deze tijd van het jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden